Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, shlédl jsem, co by vláda měla dělat. Od téhle to ale nechtějte, u nás se zázraky nedějí. :-)

0 0
možnosti
JK

Hezká teorie, která má ovšem v naší praxi chybu. Komunikátorem k jasných důvodů nemůže být Babiš (to by šla strana do kytek hned) a pokud to má být někdo dosud neznámý tak není jisté, že Babiš bude tím zachráncem národa jak má naplánováno a jestli jím nebude a zůstane tím popletou co dělá jen chyby, pak de strana taky do kytek.

Takže momentálně se přestrkávají figurky na odstřel a hlídá se, aby moc nevyrostly (sorry jako Prymulo) a čeká se na okamžik kdy má vyjet rytíř na bílém koni, zachránce národa, miláček náš, nejlepší z nejlepších. Na vrchol musí vystoupat přesně ve chvíli, kdy tam zasvítí slunce a pro jistotu k tomu přidá i reflektory.

Protože Babišovi nejde o jeho čaulidi, ale o volby, tedy výhradně o sebe, pak nelze vaši teorii aplikovat. Jediná možnost je vyměnit vládu, téhle té jsou lidi ukradený, tak každá jiná může být jen lepší, logicky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1066x
Firemní sociolog. Pomáhám firmám pracovat s lidmi, hledám cesty jak rozumět lidskému chování a jak řešit někdy příjemné, jindy nepříjemné situace, které se při práci s lidmi stávají. Více o mně na https://www.koment.cz/vojtech-bednar

Seznam rubrik