Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Nechat si napsat knihy - je jedna věc. Druhá věc je ta realita. Někdo tedy nespal a snil - Co postrádám nejvíce, jsou reformy! Důchodová, vlajková loď slibů - se prostě potopila. Vláda neměla čas, řešila Covid - Dle OECD jsme mezi 5 nejhoršími. Není vše špatné - V počtu úmrtí máme hezké 4 místo, v počtu případů na obyvatele dokonce 3 ...!

Daří se nám v dluzích. Dynamikou zadlužování jme 2 v Evropě! Každopádně na nás nikdo nemá. Pozici č. 1 v nejkontraverznější osobě premiéra - Obsazuje soudruh Bureš. Důvodů je kopec od absence Lustračního osvědčení - obřím střetem zájmů konče. I o tom jednou vyjde kniha. Sepíši ji naši vnuci s dotazem - Bábi, dědo, co jste to tam proboha vyváděli ? ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Jaká může být mezi občany důvěra v právní stát, když se tu intenzivně, neustále a bezoztyšně roztahují chapadla tohoto gaunera?

6 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1066x
Firemní sociolog. Pomáhám firmám pracovat s lidmi, hledám cesty jak rozumět lidskému chování a jak řešit někdy příjemné, jindy nepříjemné situace, které se při práci s lidmi stávají. Více o mně na https://www.koment.cz/vojtech-bednar

Seznam rubrik