Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Tak konkretne ta elektronicla vyuka je treba na Aljasce ci v Australii stara vic nez 50 let. Uz v sedmdesatych, mozna i drive tam meli televizni kanal se zpetnou vazbou pres UKV pojitka.

A nakupovani na dalku? I v CSSR byly velmi oblibene katalogy Neckermann, Bauer, Quelle a dalsi. Bohuzel jen na prohlizeni.

1 1
možnosti
Foto

Ony katalogy- i tehdy byli i tací, kteří i ono zboží získávali. Některým stačilo tuzex, konto, jiní třeba vexlem, atp.;-)

0 0
možnosti
PR

P17a39v98e46l 71R85y53š76k24a

20. 1. 2021 14:58

Myslíte že virus bude respektovat nějaký časový rámec?

2 0
možnosti
Foto

Inu, základem je vskutku to, co si kdo představuje pod pojmem normálnost. Čas nelze vrátit v žádné podobě, což je jediní relevantní fakt. Roh hojnosti se unavil dávno před kovidem, a to nejen u nás, ale až celosvětově. Někteří to ani nevnímali, jiní to až ignorovali. do byl realistický, ten t vnímal. A kdo ne, ten je dnes až frustrován, a tak hledá viníka, a žádá, aby bylo poručeno větru dešti. Jenomže, tak to prostě nefunguje;-)

3 0
možnosti
Foto

P.S. O MLUVA ZA VYPADLÁ PÍSMENKA. MÁM FUNKČNÍ POUZE JEDNU RUKU, ERGO, AČ PPRAVÁK, tak levou:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1066x
Firemní sociolog. Pomáhám firmám pracovat s lidmi, hledám cesty jak rozumět lidskému chování a jak řešit někdy příjemné, jindy nepříjemné situace, které se při práci s lidmi stávají. Více o mně na https://www.koment.cz/vojtech-bednar

Seznam rubrik