Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přátelé děkuji Vám za komentáře, rád bych objasnil, že situaci nekomentuji z politické, ale ze sociologické perspektivy. Je mi jedno, kdo je ve vládě, kdo v opozici, osobně nefandím ani jednotlivým personám. Zajímá mne chování. Hezký den.

1 0
možnosti
Foto

K37a94r50e24l 56C91a90c33h

21. 9. 2020 14:16

Kdyby byli lidé rozumní, nahlíželi by na ten problém tak, jak jste jej popsal. Doufám, že si váš článek přečte co nejvíce lidí a budou o něm ochotni přemýšlet. Děkuji i za ně.

2 0
možnosti
Foto

Váš pokus se nepovedl a kritika naopak JE zcela na místě.

2 3
možnosti
Foto

Na jednání Rady vlády pro zdravotní rizika, které se premiér Babiš účastnil se celá Rada se shodla na nových pravidlech nošení roušek. Premiér je přesto po nesouhlasu veřejnosti kritizoval.

Takže se nerozhoduje podle odborníků, ale podle ohlasů veřejnosti a hlavně ohlasů na sociálních sítích.

8-oA to není chaotické???

3 3
možnosti
Foto

Situace není nová. Je známá z mnoha epidemií,. které nás postihly. Rozdíl je pouze v tom, že to teď řídí vláda a podle toho to vypadá. Z banálního onemocnění se stalo politikum. Dříve byl svolán Ústřední krizový štáb, který to řídil vycházel z Krizového zákona. Byl složen ze skutečných odborníků. Řídil se Pademickým plánem, který je součástí Krizového zákona a máme jej tak skvělý, že jako podklad jej použilo v Německo. V Německu covid neřídí vláda a nikde v Evropě. Mají krizové štáby a zodpovědnost má jedna zodpovědná osoba

2 3
možnosti

Krizový štáb řídí covid ? No ale přece všechny kroky toho štábu mají ekonomický

,sociální a jiný dopad. Vláda se musí také podílet na řešení epidemie.

To je můj názor. článek se mi líbí. Covid bych nepodceňoval.

Čas ukáže.

3 0
možnosti

Opozice: Co vláda udělala je špatně!! Ta stejná opozice: Co vláda udělala byly naše návrhy, které nám ukradla. Kdo se v tom má vyznat.

3 0
možnosti

S článkem souhlasím.R^ Vláda by měla omezit ty časté tiskové konference, všichni víme jak se s Covidem situace rychle mění. Na nich novináři svými někdy stále stejnými dotazy .. jak budete postupovat kdyby... samé kdyby... mají hned příště argumenty když se za čas realita liší s prohlášeními na nich. A výroky z nich se omílají, hlavně na Čt a u pana Moravce i půl roku na zpět.. Co si budeme namlouvat jako národ nejsme moc ukáznění, nepříjemná opatření se často berou jako omezování osobní svobody. Vojtěchovi se vůbec nedivím, že odstoupil, fandila jsem mu a divím se že ten tlak tak dlouho vydržel. Ani jeho nástupce to s našim národem nebude mít lehké.

11 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1066x
Firemní sociolog. Pomáhám firmám pracovat s lidmi, hledám cesty jak rozumět lidskému chování a jak řešit někdy příjemné, jindy nepříjemné situace, které se při práci s lidmi stávají. Více o mně na https://www.koment.cz/vojtech-bednar

Seznam rubrik